CloudShapers Academy

Cloud Academy

Wil jij je graag doorontwikkelen binnen Cloud Computing? Bij onze Cloud Academy staat jouw ontwikkeling vanaf de eerste dag centraal. Met een duidelijk en doordacht groeipad ontwikkel jij je door tot de beste Cloud Consultant! Het leukste van dit alles? Je doet dit ook nog eens met het leukste team om je heen, een personal coach die altijd voor je klaar staat én spraakmakende cloudprojecten. Ben jij klaar om je ICT-carrière te shapen?

Hoe ziet jouw groeipad eruit?

Hoe ziet jouw
groeipad eruit?

Als Cloud Trainee bij CloudShapers werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent het uitbreiden van jouw expertise, het behalen van de nodige certificaten en het ontwikkelen van jouw soft skills. Zo word jij binnen no-time de cloudexpert die onze klanten op weg helpt binnen hun digitale transformatie.

Bij onze CloudShapers Academy stellen we graag samen jouw persoonlijke groeipad op. Wil jij je volledig richten op Connectivity & Security of ga je toch liever richting DevOps of De Moderne Werkplek? De keuze is helemaal aan jou. Wij bieden jou hierbij de benodigde ondersteuning middels onze platformen voor kennisdeling, duidelijke groeirichtingen en een persoonlijke coach. Daarnaast breid je direct als werkende Cloud Consultant jouw expertise uit aan de hand van mooie cloudprojecten bij onze klanten.

Ontdek jouw volgende carrièrestap bij CloudShapers

CloudShapers groeit! Daarom zijn wij op zoek naar pure vakidioten en talentvolle ICT'ers die overlopen van ambitie en enthousiasme. Kom jij ons team versterken?

Geïnteresseerd geraakt? >Join the CloudShapers team.

Geïnteresseerd geraakt?
Join the CloudShapers team.

Laat je profiel achter
en wij nemen contact met jou op.

UPLOAD JE PROFIEL

Wil je direct in contact komen onze Cloud Specialisten.

Bel +31 88 33 55 666 voor meer informatie.

More to transform and speed up your career

onze shape sessions

LEES MEER

persoonlijke coaching

LEES MEER

UPLOAD JE PROFIEL

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste cloudprofessionals. Benieuwd naar de mogelijkheden? Upload hier jouw profiel en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel met +31 88 33 55 666 om met een van onze Cloud specialisten in contact te komen.

(PDF OF WORD)
* Verplicht veld