Banner
De moderne werkplek

Cloudmigratie

Neem je ICT mee de lucht in! Niet letterlijk natuurlijk, maar ervaar de voordelen van slimme cloudoplossingen. Onze cloud consultants kunnen daarbij helpen. Zij helpen organisaties succesvol te migreren naar Cloudproviders als Microsoft Azure, AWS en/of Google Cloud Platform (GCP).

Slimme cloudoplossingen die werknemers sneller, makkelijker en veiliger laten werken. Je business transformeren naar meer online verkopen en/of zorgen dat de time-to-market van je product of dienst wordt verkort. Allemaal redenen waarom jouw organisatie graag wil migreren naar de publieke Cloud.

Onze Cloud Consultants staan voor je klaar. Wat past het beste bij jouw organisatie? Het cloudplatform van Microsoft Azure? Of toch AWS? Of misschien wel een Hybride oplossing. Onze Cloud Consultants laten zien wat de mogelijkheden zijn en geven gericht advies. Met een rugzak vol ervaring stellen zij een doordacht migratieplan op en voeren ze deze stapsgewijs uit. Zodat je zeker weet dat de migratie succesvol wordt doorlopen.

Ontdek ons
6-stappenplan

Bij CloudShapers krijg je vanzelfsprekend deskundig advies en een duidelijk stappenplan. Een doordacht stappenplan dat doorgaans bestaat uit 6 stappen.

Geïnteresseerd geraakt? Join the CloudShapers team.

Geïnteresseerd geraakt?
Join the CloudShapers team.

Laat je profiel achter
en wij nemen contact met jou op.

UPLOAD JE PROFIEL

Wil je direct in contact komen met één van onze Cloud specialisten.

Bel +31 88 33 55 666 voor meer informatie.

Bekijk onze vacatures en opdrachten!

CloudShapers groeit! Daarom zijn wij op zoek naar pure vakidioten en talentvolle mensen die overlopen van ambitie en enthousiasme. Kom jij ons team versterken?

OVERIGE EXPERTISES

Our Expertise

De moderne werkplek

Een werkplek die altijd en overal bereikbaar is, ongeacht of je thuis aan de keukentafel werkt of achter je bureau op kantoor zit. Jouw werkplek afgestemd op jouw behoeften.

Our Expertise

Cloud Connectivity & Security

Hoe zorg je voor de beste digitale weerbaarheid van jouw bedrijfsmiddelen? Een goede beveiliging is belangrijker dan ooit nu securityrisico’s steeds groter worden. Nieuws over cybercrime is niet meer weg te denken uit het moderne medialandschap.

Our Expertise

DevOps

Niet alleen de (digitale) werkplekbehoeften veranderen door de wervelwind van de moderne tijd, ook de wensen en behoeften op het gebied van samenwerking staan continu in beweging. Agile, Scrum, DevOps: allemaal termen waar we niet meer omheen kunnen.

Our Expertise

Machine learning

Overal om ons heen wordt data verzameld. En deze data is vooral voor organisaties een belangrijk onderdeel geworden van de bedrijfsmiddelen. Want wie de juiste data verzameld over klanten, weet deze het beste te bedienen.

Our Expertise

Containers & Cloud Native

Applicaties sneller, veiliger en gemakkelijker laten werken door slimme technieken vanuit de cloud. Applicaties voor jou laten werken middels opensource software en op maat ingerichte containers binnen bijvoorbeeld Kubernetes of Docker.

UPLOAD JE PROFIEL

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste cloudprofessionals. Benieuwd naar de mogelijkheden? Upload hier jouw profiel en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel met +31 88 33 55 666 om met een van onze Cloud specialisten in contact te komen.

(PDF OF WORD)
* Verplicht veld