Banner

DevOps

De DevOps trend is inmiddels geland en veel bedrijven maken de transitie naar een DevOps methodologie. Daar komen concepten als Agile en Scrum bij kijken, maar ook een enorme wereld aan (opensource) producten. Het doel? Efficiënter werken door development en operations te combineren.

DevOps

Goede samenwerking betekent de organisatie doorlichten en verbeteren. De kracht van DevOps ligt in het combineren van mensen die goed zijn in ontwikkelen en mensen die systemen van binnen en buiten kennen om ze te beheren. Stap af van het over de muur gooien van issues en sla de handen ineen om de root van het probleem aan te pakken. Automatiseer zoveel mogelijk, in kleine stapjes, op hoog tempo. Dat is DevOps.

Wij begrijpen dat de kracht van jouw organisatie sterk verbonden is met eigen medewerkers. Het zien van nieuwe kansen en daarop inspelen binnen jouw organisatie om het beste uit je personeel te halen. Onze consultants kunnen daarin ondersteunen om verder te groeien. Zij helpen met de transitie naar DevOps met hun individuele ervaring en kennis.

Geïnteresseerd geraakt? Join the CloudShapers team.

Geïnteresseerd geraakt?
Join the CloudShapers team.

Laat je profiel achter
en wij nemen contact met jou op.

UPLOAD JE PROFIEL

Wil je direct in contact komen met één van onze Cloud specialisten.

Bel +31 88 33 55 666 voor meer informatie.

Bekijk onze vacatures en opdrachten!

CloudShapers groeit! Daarom zijn wij op zoek naar pure vakidioten en talentvolle mensen die overlopen van ambitie en enthousiasme. Kom jij ons team versterken?

OVERIGE EXPERTISES

Our Expertise

De moderne werkplek

Een werkplek die altijd en overal bereikbaar is, ongeacht of je thuis aan de keukentafel werkt of achter je bureau op kantoor zit. Jouw werkplek afgestemd op jouw behoeften.

Our Expertise

Cloudmigratie

Neem je ICT mee de lucht in! Niet letterlijk natuurlijk, maar met slimme cloudoplossingen. Cloudoplossingen die werknemers slimmer laten werken, bedrijfsprocessen efficiënter maken en zorgen voor een snellere time-to-market.

Our Expertise

Cloud Connectivity & Security

Hoe zorg je voor de beste digitale weerbaarheid van jouw bedrijfsmiddelen? Een goede beveiliging is belangrijker dan ooit nu securityrisico’s steeds groter worden. Nieuws over cybercrime is niet meer weg te denken uit het moderne medialandschap.

Our Expertise

Machine learning

Overal om ons heen wordt data verzameld. En deze data is vooral voor organisaties een belangrijk onderdeel geworden van de bedrijfsmiddelen. Want wie de juiste data verzameld over klanten, weet deze het beste te bedienen.

Our Expertise

Containers & Cloud Native

Applicaties sneller, veiliger en gemakkelijker laten werken door slimme technieken vanuit de cloud. Applicaties voor jou laten werken middels opensource software en op maat ingerichte containers binnen bijvoorbeeld Kubernetes of Docker.

UPLOAD JE PROFIEL

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste cloudprofessionals. Benieuwd naar de mogelijkheden? Upload hier jouw profiel en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel met +31 88 33 55 666 om met een van onze Cloud specialisten in contact te komen.

(PDF OF WORD)
* Verplicht veld