Banner

Machine learning

Data als product van je organisatie is de grondslag van veel moderne organisaties. Op dit moment maken veel bedrijven stappen om deze data slim in te zetten door er machine learning op toe te passen. Inzicht creëren op basis van jouw data om je klanten beter te kunnen bedienen.

Machine learning

Wanneer er gesproken wordt over machine learning gaat het vaak over complexe wiskunde. Wij zijn van mening dat dit slechts een deel van de puzzel is. Dataspecialisten moeten op een veilige en verantwoorde manier toegang hebben tot grote datasets. Medewerkers hebben specialistische infrastructuur nodig om machine learning modellen te kunnen maken. Daarnaast moeten deze modellen ook nog operationeel worden voor klanten.

Met ondersteuning van onze professionals krijgt jouw organisatie de expertise en kennis die nodig is om een sprong in het diepe te maken. Wij doen ons best om te zorgen dat alles goed landt. Onze ervaren consultants helpen met het operationeel maken van jouw data om op een veilige en verantwoorde manier machine learning toe te passen. Daarnaast ondersteunen onze consultants DevOps teams om machine learning in productie te krijgen.

Geïnteresseerd geraakt? Join the CloudShapers team.

Geïnteresseerd geraakt?
Join the CloudShapers team.

Laat je profiel achter
en wij nemen contact met jou op.

UPLOAD JE PROFIEL

Wil je direct in contact komen met één van onze Cloud specialisten.

Bel +31 88 33 55 666 voor meer informatie.

Bekijk onze vacatures en opdrachten!

CloudShapers groeit! Daarom zijn wij op zoek naar pure vakidioten en talentvolle mensen die overlopen van ambitie en enthousiasme. Kom jij ons team versterken?

OVERIGE EXPERTISES

Our Expertise

De moderne werkplek

Een werkplek die altijd en overal bereikbaar is, ongeacht of je thuis aan de keukentafel werkt of achter je bureau op kantoor zit. Jouw werkplek afgestemd op jouw behoeften.

Our Expertise

Cloudmigratie

Neem je ICT mee de lucht in! Niet letterlijk natuurlijk, maar met slimme cloudoplossingen. Cloudoplossingen die werknemers slimmer laten werken, bedrijfsprocessen efficiënter maken en zorgen voor een snellere time-to-market.

Our Expertise

Cloud Connectivity & Security

Hoe zorg je voor de beste digitale weerbaarheid van jouw bedrijfsmiddelen? Een goede beveiliging is belangrijker dan ooit nu securityrisico’s steeds groter worden. Nieuws over cybercrime is niet meer weg te denken uit het moderne medialandschap.

Our Expertise

DevOps

Niet alleen de (digitale) werkplekbehoeften veranderen door de wervelwind van de moderne tijd, ook de wensen en behoeften op het gebied van samenwerking staan continu in beweging. Agile, Scrum, DevOps: allemaal termen waar we niet meer omheen kunnen.

Our Expertise

Containers & Cloud Native

Applicaties sneller, veiliger en gemakkelijker laten werken door slimme technieken vanuit de cloud. Applicaties voor jou laten werken middels opensource software en op maat ingerichte containers binnen bijvoorbeeld Kubernetes of Docker.

UPLOAD JE PROFIEL

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste cloudprofessionals. Benieuwd naar de mogelijkheden? Upload hier jouw profiel en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel met +31 88 33 55 666 om met een van onze Cloud specialisten in contact te komen.

(PDF OF WORD)
* Verplicht veld