Shape jouw carrière

Shape jouw carrière

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Bij CloudShapers versnel je jouw carrière als geen ander. Met onze Shape Sessions, Cloud Academy met een doordacht en passend groeipad én onze succesvolle werkwijze groei jij in no-time uit tot volwaardig Cloud Consultant.

Shape
Sessions

Iedereen is anders en samen vormen we CloudShapers! Daarom staat het delen van kennis bij ons hoog in het vaandel. Met onze maandelijkse Shape Sessions delen onze collega's hun ervaring en kennis met elkaar. Zo blijven we van elkaar leren en krijgt jouw persoonlijke ontwikkeling een extra boost. Shape your knowledge!

LEES MEER

Persoonlijke coaching

Wij geloven in de kracht van de cloud én in het bundelen van onze krachten. Daarom krijg je bij ons een ervaren buddy waarmee je binnen jouw expertise kunt sparren. Daarnaast helpt jouw personal coach jou om te groeien met de juiste energie en ondersteuning.

LEES MEER

Cloud academy traineeship

Onze Cloud Consultants zijn echte cloudfanaten die elke dag opnieuw het beste uit zichzelf willen halen. Bij onze Cloud Academy staat jouw ontwikkeling centraal. Met een op maat gemaakt groeipad ontwikkel jij je tot de beste Cloud Consultant. Dit doe je door het ontwikkelen van hard- en soft skills het behalen van de juiste certificeringen.

LEES MEER

Jouw
persoonlijke
groeipad

We stellen samen met jou een persoonlijk groeipad op. Wil jij je volledig richten op Connectivity & Security? Of ga je toch liever de kant op van DevOps of De Moderne Werkplek? Het is helemaal aan jou. Wij bieden jou hierbij de benodigde ondersteuning middels platformen voor kennisdeling, duidelijke groeipaden, samenwerking met gecertificeerde ICT-opleiders en een persoonlijke coach. Daarnaast breid je als werkende Cloud Consultant direct jouw expertise uit door te werken aan mooie cloudprojecten bij onze opdrachtgevers.

Shape jouw groeipad

Hoe ziet jouw groeipad eruit?

>Geïnteresseerd geraakt? Join the CloudShapers team.

Geïnteresseerd geraakt?
Join the CloudShapers team.

Laat je profiel achter
en wij nemen contact met jou op.

UPLOAD JE PROFIEL

Wil je direct in contact komen met één van onze Cloud specialisten.

Bel +31 88 33 55 666 voor meer informatie.

Join the CloudShapers team!

Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Wij zijn altijd op zoek naar pure vakidioten en talentvolle ICT'ers. Dus loop jij over van ambitie? Kom dan nu ons team of onze freelance community versterken!

UPLOAD JE PROFIEL

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze cloud experts. Benieuwd naar de mogelijkheden? Upload hier jouw profiel en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel met +31 88 33 55 666 om met onze cloud specialisten in contact te komen.

(PDF OF WORD)
* Verplicht veld