Banner
De moderne werkplek

De moderne werkplek

Stel je werknemers in staat om vanuit iedere locatie probleemloos en veilig te kunnen werken. Een moderne werkplek die meebeweegt met de behoefte van de gebruikers.

Met alle benodigdheden die de cloud biedt, zorgt De Moderne Werkplek voor meer voldoening van bedrijfsbehoeften op een veilige manier. Zowel voor jou, als voor medewerkers. Beheeruitdagingen van de traditionele werkplek verdwijnen en bedrijfsmiddelen worden toegankelijker voor de gehele organisatie.

Onze Cloud Consultants weten als geen ander hoe ze een moderne werkplekomgeving moeten ontwerpen en inrichten. Ook daar maken we slim gebruik van de voordelen die publieke clouddiensten te bieden hebben. Zodat je je als organisatie verder kan richten op wat echt belangrijk is.

Geïnteresseerd geraakt? Join the CloudShapers team.

Geïnteresseerd geraakt?
Join the CloudShapers team.

Laat je profiel achter
en wij nemen contact met jou op.

UPLOAD JE PROFIEL

Wil je direct in contact komen met één van onze Cloud specialisten.

Bel +31 88 33 55 666 voor meer informatie.

Bekijk onze vacatures en opdrachten!

CloudShapers groeit! Daarom zijn wij op zoek naar pure vakidioten en talentvolle mensen die overlopen van ambitie en enthousiasme. Kom jij ons team versterken?

OVERIGE EXPERTISES

Our Expertise

Cloudmigratie

Neem je ICT mee de lucht in! Niet letterlijk natuurlijk, maar met slimme cloudoplossingen. Cloudoplossingen die werknemers slimmer laten werken, bedrijfsprocessen efficiënter maken en zorgen voor een snellere time-to-market.

Our Expertise

Cloud Connectivity & Security

Hoe zorg je voor de beste digitale weerbaarheid van jouw bedrijfsmiddelen? Een goede beveiliging is belangrijker dan ooit nu securityrisico’s steeds groter worden. Nieuws over cybercrime is niet meer weg te denken uit het moderne medialandschap.

Our Expertise

DevOps

Niet alleen de (digitale) werkplekbehoeften veranderen door de wervelwind van de moderne tijd, ook de wensen en behoeften op het gebied van samenwerking staan continu in beweging. Agile, Scrum, DevOps: allemaal termen waar we niet meer omheen kunnen.

Our Expertise

Machine learning

Overal om ons heen wordt data verzameld. En deze data is vooral voor organisaties een belangrijk onderdeel geworden van de bedrijfsmiddelen. Want wie de juiste data verzameld over klanten, weet deze het beste te bedienen.

Our Expertise

Containers & Cloud Native

Applicaties sneller, veiliger en gemakkelijker laten werken door slimme technieken vanuit de cloud. Applicaties voor jou laten werken middels opensource software en op maat ingerichte containers binnen bijvoorbeeld Kubernetes of Docker.

UPLOAD JE PROFIEL

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste cloudprofessionals. Benieuwd naar de mogelijkheden? Upload hier jouw profiel en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel met +31 88 33 55 666 om met een van onze Cloud specialisten in contact te komen.

(PDF OF WORD)
* Verplicht veld