Are you ready to tranform?

Are you ready to tranform?

Wij geloven in de cloud en alles wat deze te bieden heeft. Bedrijfsprocessen efficiënter maken, betere samenwerking tussen collega’s en een snellere time-to-market. Misschien wel precies die dingen die een organisatie nodig heeft om de concurrentie een stapje voor te zijn.

Samen gaan we voor de digitale transformatie die organisaties wendbaar maakt en kansen geeft om sneller te groeien dan ooit te voren. Onze Cloud Consultants leveren hierbij ondersteuning door het geven van gericht advies, het opstellen van roadmaps en het inrichten en beveiligen van de digitale omgeving.

Ontdek onze expertises

Ontdek onze expertises

Cloudmigratie

Cloudmigratie

Neem je ICT mee de lucht in! Niet letterlijk natuurlijk, maar met slimme cloudoplossingen. Cloudoplossingen die werknemers slimmer laten werken, bedrijfsprocessen efficiënter maken en zorgen voor een snellere time-to-market.

Our Expertise

De moderne werkplek

De moderne werkplek

Een werkplek die altijd en overal bereikbaar is, ongeacht of je thuis aan de keukentafel werkt of achter je bureau op kantoor zit. Jouw werkplek afgestemd op jouw behoeften.

Our Expertise

Cloud Connectivity & Security

Cloud Connectivity & Security

Hoe zorg je voor de beste digitale weerbaarheid van jouw bedrijfsmiddelen? Een goede beveiliging is belangrijker dan ooit nu securityrisico’s steeds groter worden. Nieuws over cybercrime is niet meer weg te denken uit het moderne medialandschap.

Our Expertise

DevOps

DevOps

Niet alleen de (digitale) werkplekbehoeften veranderen door de wervelwind van de moderne tijd, ook de wensen en behoeften op het gebied van samenwerking staan continu in beweging. Agile, Scrum, DevOps: allemaal termen waar we niet meer omheen kunnen.

Our Expertise

Machine learning

Machine learning

Overal om ons heen wordt data verzameld. En deze data is vooral voor organisaties een belangrijk onderdeel geworden van de bedrijfsmiddelen. Want wie de juiste data verzameld over klanten, weet deze het beste te bedienen.

Containers & Cloud-Native

Containers & CloudNative

Applicaties sneller, veiliger en gemakkelijker laten werken door slimme technieken vanuit de cloud. Applicaties voor jou laten werken middels opensource software en op maat ingerichte containers binnen bijvoorbeeld Kubernetes of Docker.

Geïnteresseerd geraakt? Join the CloudShapers team.

Geïnteresseerd geraakt?
Join the CloudShapers team.

Laat je profiel achter
en wij nemen contact met jou op.

UPLOAD JE PROFIEL

Wil je direct in contact komen met één van onze Cloud specialisten.

Bel +31 88 33 55 666 voor meer informatie.

join our
team

Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te shapen? Wij zijn op zoek naar pure vakidioten en talentvolle ICT'ers die overlopen van ambitie en ons team willen versterken. Dus loop jij over van ambitie? Kom dan nu ons team of onze freelance talentpool versterken. Bekijk hier onze vacatures!

NAAR VACATURES

UPLOAD JE PROFIEL

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste cloudprofessionals. Benieuwd naar de mogelijkheden? Upload hier jouw profiel en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel met +31 88 33 55 666 om met een van onze Cloud specialisten in contact te komen.

(PDF OF WORD)
* Verplicht veld