Cloud Architect

Cloud Architect

Cloud Architect

Uren per week:

Flexibel

Locatie:

Zuid-Nederland

Erik Derijks

Resource Manager

SOLLICITEER DIRECT

Wij werken voor ambitieuze organisaties die graag door willen groeien en weten dat deze groei behaald kan worden met behulp van een sterke cloudomgeving. Onze klanten zetten zich dan ook in voor digitalisering, en dan wel een zo veilig en snelle digitale transformatie als mogelijk. Als Cloud Architect zorg jij voor een soepele digitale transformatie bij onze klanten.

Wat doe je zoal als Cloud Architect?

Onze klanten zijn op zoek naar manieren om hun cloudomgeving (AWS, Azure, GCP) te realiseren of juist te verbeteren, jij ondersteund hen daarbij. Dit doe je door het stellen van de juiste vragen, klantwensen om te zetten in de juiste oplossingen en het ontwerpen van de meest optimale cloudomgeving voor de klant. Jij bent het steunpunt voor onze klanten met betrekking tot de cloudstrategie voor de lange termijn.

Jouw opdrachten kunnen er zo uit komen te zien:

Wie zoeken wij?

Onze klanten zijn op zoek naar enthousiaste en slimme Cloud Architecten met een hart voor digitalisering. Je bent communicatief sterk en weet dan ook precies hoe je complexe technische problemen kan overbrengen aan collega’s om jou heen. Daarnaast kan jij deze complexe technische problemen als geen ander vertalen in oplossingen die door collega engineers geïmplementeerd worden.

Als zelfstandig Cloud Architect beschik je over:

Waarom kiezen voor CloudShapers?

Het vinden van een passende freelance opdracht is niet altijd even makkelijk. Wanneer je je aansluit bij onze freelance talentpool zorgen wij dat jij de beste opdrachten tot je beschikking krijgt. Ook voor jou als zelfstandig professional vinden wij een persoonlijke benadering heel belangrijk. Wij kijken dan ook niet enkel naar een match op papier, maar ook naar een match in de praktijk tussen klant en professional. Op zoek naar een passende opdracht? Sluit je aan bij onze freelance talentpool!

Direct solliciteren op deze functie? Vul het formulier in.

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw ICT-carrière? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! Of heb je naar aanleiding van de vacature een aantal vragen? Wij beantwoorden deze graag! Neem hiervoor contact op met onze recruiter via sollicitatie@cloudshapers.nl.

(PDF OF WORD)
* Verplicht veld