Cloud Network Engineer

Cloud Network Engineer

Cloud Network Engineer

Uren per week:

Flexibel

Locatie:

Zuid-Nederland

Erik Derijks

Resource Manager

SOLLICITEER DIRECT

Over onze aanvraag

Onze klanten zijn altijd op zoek naar manieren om hun Cloudnetwerken nóg sneller en veiliger te maken en jij kan hen daar bij helpen! Wil jij graag aan de slag bij toonaangevende organisaties en hen ondersteunen in het versnellen van hun digitale transformatie? Sluit je dan aan bij ons freelancenetwerk en laat ons de best passende opdrachten voor jou vinden!

Als zelfstandig ondernemer weet je als geen ander dat elke opdracht, en opdrachtgever, anders is. Deze dynamiek in werkzaamheden geeft jou dan ook energie.  

Wat doe je zoal als Cloud Network Engineer?

Als Cloud Network Engineer ben jij verantwoordelijk voor een optimale verbinding tussen verschillende clouds, je bent hierdoor een centrale spil in het netwerkteam. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces; van ontwerpen en inrichten tot beheren en troubleshooten. Je houdt je dagelijks bezig met het bedenken, toepassen en beheren van innovatieve netwerkoplossingen.

Onze klanten zijn op zoek naar Cloud Network Engineers die:

Als Cloud Network Engineer ben je verantwoordelijk voor de benodigde integraties binnen het cloudnetwerk, bijvoorbeeld bij het verbinden van een private cloudomgeving met een public cloudomgeving.

Wie zoeken wij?

Om de aanvragen van onze klanten nóg sneller, te kunnen vullen zijn wij op zoek naar enthousiaste freelancers met brede ervaring met verschillende cloudnetwerken, bijvoorbeeld AWS en/of Microsoft Azure. Daarbij heb jij diepgaande kennis over één of meer van de volgende domeinen:

Waarom kiezen voor CloudShapers?

Het vinden van een passende freelance opdracht is niet altijd even makkelijk. Wanneer je je aansluit bij onze freelance talentpool zorgen wij dat jij de beste opdrachten tot je beschikking krijgt. Ook voor jou als zelfstandig professional vinden wij een persoonlijke benadering heel belangrijk. Wij kijken dan ook niet enkel naar een match op papier, maar ook naar een match in de praktijk tussen klant en professional.

Direct solliciteren op deze functie? Vul het formulier in.

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw ICT-carrière? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! Of heb je naar aanleiding van de vacature een aantal vragen? Wij beantwoorden deze graag! Neem hiervoor contact op met onze recruiter via sollicitatie@cloudshapers.nl.

(PDF OF WORD)
* Verplicht veld