Site Reliability Engineer

Site Reliability Engineer

Site Reliability Engineer

Uren per week:

Flexibel

Locatie:

Zuid-Nederland

Erik Derijks

Resource Manager

SOLLICITEER DIRECT

Wij versnellen de digitale transformatie van grootschalige organisaties om hen zo efficiënt mogelijk te laten werken. Slimmer werken heeft de toekomst en DevOps, Scrum, Agile en automation staan hierbij centraal. Als Site Reliability Engineer help jij onze klanten bij de ontwikkeling van platformen die de digitale transformatie versnellen en organisaties efficiënt te laten werken.

Wat doe je zoal als Site Reliability Engineer?

Als zelfstandig Site Reliability Engineer ben jij bij onze klanten verantwoordelijk voor een continue functionaliteit van verschillende software en systemen. Je bent hierbij een centrale spil tussen het operationele team en het ontwikkelteam. De Site Reliability Engineer is verantwoordelijk voor zowel stabiliteit als schaalbaarheid van de systemen die onze klanten in gebruik hebben. Hierbij werk je ook aan een goede beveiliging van deze systemen.

Jouw opdrachten kunnen bestaan uit:

Wat bezit jij als Site Reliability Engineer?

Als Site Reliability Engineer geloof je in de kracht van het automatiseren. Je weet namelijk dat dát de toekomst is organisaties zo efficiënt mogelijk kan laten werken. Scrum, Agile en DevOps zijn voor jou niet nieuw, je houdt eenmaal van de korte lijntjes en SPRINTS. Door jouw intrinsieke drive verdiep je je op een constante basis in de marktontwikkelingen en dit pas je graag toe tijdens jouw opdrachten.

Jij neemt mee:

Waarom kiezen voor CloudShapers?

Het vinden van een passende freelance opdracht is niet altijd even makkelijk. Wanneer je je aansluit bij onze freelance talentpool zorgen wij dat jij de beste opdrachten tot je beschikking krijgt. Ook voor jou als zelfstandig professional vinden wij een persoonlijke benadering heel belangrijk. Wij kijken dan ook niet enkel naar een match op papier, maar ook naar een match in de praktijk tussen klant en professional. Op zoek naar een passende opdracht? Sluit je aan bij onze freelance talentpool!

Direct solliciteren op deze functie? Vul het formulier in.

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw ICT-carrière? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! Of heb je naar aanleiding van de vacature een aantal vragen? Wij beantwoorden deze graag! Neem hiervoor contact op met onze recruiter via sollicitatie@cloudshapers.nl.

(PDF OF WORD)
* Verplicht veld