Banner
CloudShapers officiële sponsor DevOpsDays Eindhoven!

CloudShapers officiële sponsor DevOpsDays Eindhoven!

Dit jaar komen de DevOpsDays voor het eerst naar onze mooie stad Eindhoven! Wij mogen ons dit jaar officiële sponsor van dit mooie evenement noemen en zullen dan ook aanwezig zijn op de High Tech Campus. Wij vertellen je graag wat meer over de DevOpsDays Eindhoven en de rol die CloudShapers hier zal spelen.

Eindhoven is een wereldse stad, niet alleen ons voetbalteam PSV trekt de internationale aandacht, maar als thuisbasis van een technische universiteit en natuurlijk mega organisatie Philips staat Eindhoven ook op de kaart als technologische stad. Niet gek dus dat een wereldwijde conferentie als de DevOpsDays dit jaar ook een bezoekje brengt aan de lichtstad.

De DevOpsDays zullen op 20 & 21 oktober neerstrijken op de High Tech Campus in Eindhoven.

Wat zijn de DevOpsDays?

De DevOpsDays worden over de gehele wereld georganiseerd, zo vind je het evenement in Berlijn, Los Angeles, Oslo en nu dus ook Eindhoven! De allereerste editie vond in 2009 plaats bij onze zuiderburen in Gent.

Tijdens de DevOpsDays worden onderwerpen als IT-infrastructuren en de ontwikkeling hiervan onder de aandacht gebracht. Tijdens het evenement vinden verschillende tracks plaats, die gevolgd worden door open-spaces. Onderwerpen die vaak terugkomen zijn automatisering, testing, security en de organisatiecultuur.

Ben jij benieuwd wat je dit jaar kan verwachten van de DevOpsDays in Eindhoven? Bekijk hier het programma!

CloudShapers op de DevOpsDays Eindhoven

Als officiële sponsor van de DevOpsDays Eindhoven vind je verschillende van onze collega’s op de High Tech Campus 20 en 21 oktober. Wij zijn deze dagen te vinden op de eerste verdieping om jullie alles te vertellen over onze expertisen en bedrijfscultuur. Zoek ons zeker even op als je aanwezig bent op de DevOpsDays Eindhoven!

Ook zullen er een aantal van onze ervaren cloud consultants aanwezig zijn om hun kennis op te frissen! Kennisdeling staat bij ons hoog in het vaandel, als professional in de ICT ben je immers nooit uitgeleerd. De DevOpsDays zijn een mooie kans voor onze consultants om extra kennis op te doen en deze kennis te delen met andere CloudShapers collega’s tijdens een van onze Shape Sessions.

Naast het delen van de kennis met collega’s op een Shape Session, nemen onze cloud consultants deze kennis mee naar onze klanten om hen nóg beter te kunnen ondersteunen binnen cloudprojecten.

Zien we jou ook op de DevOpsDays Eindhoven op 20 en 21 oktober?

TERUG NAAR OVERVIEW

gerelateerde blogs