Banner
CloudShaper Tom Ruis wint CA-ICT studiebeurs!

CloudShaper Tom Ruis wint CA-ICT studiebeurs!

En dan gaat de telefoon.. “Beste Tom, jij bent geselecteerd als één van de winnaars van de CA-ICT studiebeurs!” klonk aan de andere kant van de lijn. Wow, wat was ik verrast en natuurlijk vereerd dat ik deze mooie beurs heb gewonnen!

De CA-ICT studiebeurs

Natuurlijk was het heel fijn om te horen te krijgen dat ik mij één van de winnaars van de studiebeurs mocht noemen, dat betekende namelijk dat ik het mooie bedrag van €2.500,- in ontvangst mocht nemen. Al 10 jaar lang maakt CA-ICT 10 mensen met passie voor ICT blij met deze mooie studiebeurs. De gelukkige winnaars kunnen vervolgens met dit mooie bedrag zichzelf nóg verder ontwikkelen. Zo kunnen zij de beurs gebruiken voor een studie, een training, het bezoeken van een beurs of materiaal om mee te oefenen. Een echte kickstart zou je het dus kunnen noemen!

Skills Heroes en de studiebeurs

Deze studiebeurs is voor mij echt de kers op de taart. Afgelopen jaar mocht ik namelijk al mee doen aan dé vak wedstrijden van het MBO; de Skills Heroes en heb ik op het onderdeel ICT-beheer de 3e plek van de Nederlandse competitie behaald. Daar ben ik super trots op, maar helaas betekende dit wel dat ik nét buiten de prijzen viel en net niet de  studiebeurs ter waarde van €2.500,- had gewonnen.

Mijn docent besloot hierna mij te nomineren voor de CA-ICT studiebeurs. Daar ben ik deze docent heel dankbaar voor, want hierdoor heb ik bij CA-ICT toch een studiebeurs t.w.v. €2.500,- gewonnen!

Hoe ga ik de beurs gebruiken?

Er zijn zo veel dingen waarvoor ik de studiebeurs kan inzetten! Het wordt keuzes maken… Inmiddels heb ik een deel van het bedrag gebruikt om nieuw apparatuur aan te schaffen. Met deze apparatuur kan ik nu lekker aan de slag met het bouwen van een klein netwerk voor mijn testomgeving. Dit is een mooie aanvulling bij de ontwikkelmogelijkheden die ik al krijg bij CloudShapers. Zo kan ik weer nieuwe dingen testen waarmee ik bij klanten aan de slag kan.

Daarnaast ben ik van plan om mijn kennis te verbreden en verdiepen door middel van verschillende cursussen en trainingen. Deze kennis kan ik dan weer gebruiken bij mijn werkzaamheden bij CloudShapers!

Tom is op zoek naar leuke collega's! Ben jij nieuwsgierig naar jouw carrière bij CloudShapers? Lees dan snel verder en versnel je carrière!

TERUG NAAR OVERVIEW

gerelateerde blogs