Banner
CloudShapers Cloud Academy: Leren en werken in 1!

CloudShapers Cloud Academy: Leren en werken in 1!

Ben jij gedreven met een bovengemiddelde interesse in cloud? En wil je daar als consultant in starten, ontwikkelen en vooral ook doorgroeien? Dan is dit jouw kans! Bij onze Cloud Academy kun je leren én werken in één.

Ben jij een enthousiasteling die barst van de energie en staat te popelen om stappen te zetten in je loopbaan? Wil jij jezelf ontwikkelen tot Azure Solutions Architect en krijg jij energie van Connectivity & Security? Of zijn jouw peilen gericht op Modern Workplace? Dan zijn wij voor dit unieke werk- en leerproject opzoek naar jou!

Hoe ziet de Cloud Academy eruit?

Samen met jou stippelen we een op maat gemaakt groeipad uit. Dit groeipad helpt jou met het behalen van de benodigde certificaten voor jouw droomfunctie.  In het kort: Je wordt zowel uitgedaagd en tegelijkertijd worden alle benodigde tools uitgereikt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Bootcamps, Kennisdeelsessies, Buddy’s, Workshops en Leerplatformen.  Zo kan jij uitblinken in je eigen groeipad! Bij CloudShapers is en blijft ontwikkeling de voornaamste drijfveer, of je nou een schoolverlater of ervaren ICT-consultant bent.

Voorbeeld Groeipad Cloud Academy ICT-traineeship

Ontwikkeling staat bij ons dus op nummer 1. Wij vinden het daarom belangrijk om te focussen op jouw persoonlijke competenties, bijvoorbeeld samenwerken en klantgerichtheid. Daarvoor werken we samen met onder andere de trainingen van Goodhabitz en het feedbacksysteem van TruQu. Op deze manier creëren wij een open werksfeer voor onze consultants.  En zo maken onze Cloud Consultants weer het verschil in hun aanpak.

De kickstart van jouw carrière maak je bij de Cloud Academy. Met een flinke dosis persoonlijke aandacht, professionele opleidingsprogramma’s en gave klanten. Ook bieden wij goede secundaire voorwaarden aan (inclusief een leaseauto!) Are you next in line?

Wij maken graag kennis met jou! Bekijk hier de mogelijkheden voor jouw Cloud Academy traject!

TERUG NAAR OVERVIEW

gerelateerde blogs