Banner
Wij groeien door! CloudShapers neemt FD Gazelle in ontvangst

Wij groeien door! CloudShapers neemt FD Gazelle in ontvangst

CloudShapers groeit door, en wat zijn wij weer trots!

Dit jaar mochten wij tijdens de 16e uitreiking een FD Gazelle Award in ontvangst nemen, dé award voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De uitreiking van de FD Gazellen wordt elk jaar door het Financiële Dagblad georganiseerd en zet de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland in het zonnetje.

 Dit jaar is CloudShapers dus 1 van die 770 snelst groeiende bedrijven van ons land, daar zijn wij natuurlijk erg trots op! Maar waar moet een organisatie aan voldoen voordat zij een FD Gazelle in ontvangst mag nemen? Wij leggen het aan je uit:

  • De organisatie moet sinds minimaal 1 januari 2016 economisch actief zijn;
  • In het eerste jaar waarin de organisatie actief is, moet de omzet minimaal €250.000,- bedragen;
  • De organisatie kent een omzetgroei van ten minste 20% over een periode van 3 jaar;
  • Deze omzetgroei over een periode van 3 jaar moet ondoorbroken zijn;
  • Het nettoresultaat over het laatste jaar dient positief zijn;
  • In de voorgaande 2 jaar mag er maximaal 1 jaar sprake zijn van een verlieslatend nettoresultaat.

Gedurende dit jaar zijn er in Nederland om en nabij de 94.000 nieuwe bedrijven opgestart. Dat bracht het totale aantal van organisaties in ons land naar de ongeveer 1,8 miljoen. Om bij 1 van de 770 snelst groeiende bedrijven van al deze 1,8 miljoen organisaties te horen, maakt ons daarom super trots! En wij blijven met CloudShapers natuurlijk doorgroeien. Dit doen wij niet alleen in onze omzet, maar ook in het aantal collega's.

Wij willen graag de tijd nemen om al onze hardwerkende collega's, opdrachtgevers en relaties bedanken voor het afgelopen jaar. Bedankt voor al jullie mooie werk waardoor wij dit resultaat hebben kunnen boeken en natuurlijk bedankt voor het vertrouwen in CloudShapers.

Onze dank aan het FD Gazellen team en het Financieel Dagblad is groot, dank voor deze mooie erkenning en wie weet tot volgend jaar!

CloudShapers groeit dus door! Groei jij met ons mee? Lees hier meer informatie over hoe je opdrachtgever wordt bij CloudShapers.

TERUG NAAR OVERVIEW

gerelateerde blogs