Banner
Nieuwe collega! De start van Sarah Dols bij CloudShapers

Nieuwe collega! De start van Sarah Dols bij CloudShapers

Hallo CloudShapers lezer! Wat leuk dat je vandaag even de tijd neemt om te lezen over mijn start bij CloudShapers!

Ik ben Sarah en ik mag mij sinds vandaag officieel Content Marketeer bij CloudShapers noemen. Binnen deze functie ga ik mij bezig houden met de online- en offline communicatie, de marketingstrategie en het verbeteren van de naamsbekendheid. Deze werkzaamheden sluiten erg goed aan op mijn studie. Ik kom namelijk af van de Fontys Hogescholen waar ik Communicatie voor de Creatieve Industrie studeerde. Deze studie richtte zich op het marketingcommunicatievak en het opzetten van verschillende concepten. Nu is het tijd om wat ik tijdens deze studie heb geleerd toe te passen binnen mijn functie bij CloudShapers.

 Ik kijk er erg naar uit om deze functie in te vullen en helemaal mijn eigen te maken!

Bij CloudShapers via Traineeship

Ik ben bij CloudShapers terecht gekomen door middel van een traineeship voor content marketing. Deze traineeship bestond uit een deel klassikale les en een deel praktijkervaring binnen een organisatie. Voor mij is deze organisatie dus CloudShapers!

En daar ben ik heel blij mee. Ik had namelijk al vanaf de eerste stap die ik in het kantoor van CloudShapers zette een fijn gevoel. Ik merkte meteen al dat er een hele fijne sfeer heerst binnen de organisatie. Ik zag dat er een fijne balans tussen het harde werken en af en toe gezelligheid was en dat kan natuurlijk alleen maar als er ook leuke collega's zijn. 

Daarnaast is er bij CloudShapers ruimte om jezelf te ontwikkelen. Hierdoor haar je écht het beste uit jezelf, zowel op persoonlijk- als op werkvlak.

 Werken op het CloudShapers kantoor

Wat ik het leukste vind aan werken op ons kantoor? De diversiteit die er heerst. Ik ben op zo'n werkdag natuurlijk bezig met de marketingcommunicatie en de positionering van CloudShapers. Maar tegenover mij is een Cloud Consultant hard aan het werk met de nieuwste cloudtechnieken of hard aan het studeren voor bijvoorbeeld een Cisco of Microsoft certificaat. Hierdoor leer ik ook elke dag weer iets nieuws over de cloud, wat dan weer goed van pas komt voor de blogs die ik schrijf voor op de website.

Het luxe koffieapparaat is trouwens ook geen overbodige luxe hoor...

Ik kijk er erg naar uit om mijn functie binnen CloudShapers in te vullen en kijk uit naar de toekomst. De overgang van studie naar het werkveld kan best wat spannend zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat bij CloudShapers helemaal goed gaat komen!

Groetjes, Sarah.  

Sarah is op zoek naar leuke collega's! Ben jij nieuwsgierig naar een carrière bij CloudShapers? Lees hier verder en versnel je carrière! 

TERUG NAAR OVERVIEW

gerelateerde blogs